Binders Cafe

Velkommen til Binders Cafe og en hjertelig samtale mellom Truls og Jarle!

Truls Olufsen-Mehus er en spennende politiker fra nord. Han var tidligere fylkesleder for KrF i Troms og Finnmark, og var fylkespartiets førstekandidat ved stortingsvalget 2021.

Han har også utfordret Bollestad som leder av KrF. Truls er kjent for å bryte lydmuren og har tydelige meninger i alle de store politiske sakene, men er sammen med Susanne Heart en ensom fugl i det som er blitt en ikke-sak i politikken; korona “pandemien” og dens håndtering. NRK omtaler Truls som radikal og konservativ, ateister kaller han mørkemann, selv ser han lyst på livet selv om det kan storme godt !

Jarle Jacobsen er en norsk lokalpolitiker som representerer KrF. I perioden 2011-2015 var Jacobsen varaordfører i Sveio kommune. Han stod på 12.plass i stortingsvalglisten for KrF året 2020.

Denne kvelden vil vi få høre mer om deres ståsted og hva de har opplevd siden året 2020. Vi vil få høre om Truls sin glimrende påpekning av FHI sin (bevisste?) feilkommunikasjon, spesielt knyttet til overdødelighetstallene. Det vil bli rikelig med tid til både spørsmål, samtaler og mingling!

Silje Molvær har også et kunstnerisk innslag denne kvelden.

  • Dato : 6 mars 2023 - 7 mars 2023
  • Tid : 18:00 - 22:00 (UTC+1)
  • Sted : Påfyll, Kirkegata 36, 4006 Stavanger

Dette arrangementet har blitt avhold. Hold øynene åpne for flere gode foredrag i fremtiden

Arrangører

Binders Initiativet

Scroll to Top