| | | |

Australske NSW delstatsminister Gladys Berejiklian går av

Tyranniske New South Wales delstatsminister Gladys Berejiklian kunngjorde sin “vanskelige beslutning” om å trekke seg fra og med fredag. Nyheten kommer etter at en korrupsjonsvakt kunngjorde at den undersøkte oppførselen hennes.

Berejiklian laget også historie for å ha tilsyn med et av de mest fascistiske regimene i moderne historie som vi ikke har vært vitne til tidligere i den vestlige verden.

Det var korrupsjonsanklager som endelig fikk denne tyrannen til å trekke seg.

Tilsynelatende fungerer rettssystemet fremdeles i Australia.

“God tur Gladys!”

News.AU rapporterte om talen hennes i dag:

“Jeg har gjort det klart ved flere anledninger at hvis noen av ministrene mine ble gjenstand for påstander som ble etterforsket av et integritetsbyrå eller rettshåndhevelse, så burde han eller hun stå til side i løpet av etterforskningen til navnet deres ble ryddet,” hun sa.

“Grunnen til mitt standpunkt var ikke å ha gjort noen antagelser om deres oppførsel, men heller å opprettholde integriteten til det offentlige vervet som denne personen har hatt mens en etterforskning ble fullført, må den samme standarden alltid gjelde for meg også som premier, men å stå til side er ikke et alternativ for meg som delstatsminister i New South Wales, folket i denne staten. Det kan ikke være tvil om hvem som er lederen under de utfordrende tidene […] av pandemien.

“Derfor gjør det vondt for meg å kunngjøre at jeg ikke har noe annet valg enn å trekke meg fra delstatsministerens kontor, min avskjed vil tre i kraft så snart New South Wales Liberal Party kan velge en ny parlamentarisk leder for å tillate den nye lederen og regjeringen, en ny start. ”

“Jeg elsker jobben min og jeg elsker å tjene samfunnet, men jeg har ikke fått noe alternativ. Etter uttalelsen som ble utstedt i dag, vil å fortsette som delstatsminister forstyrre delstatsregeringen i en tid da hele vår oppmerksomhet skulle fokuseres på utfordringene som NSW står overfor, sier hun.

Lenke til den opprinnelige artikkelen på The Gateway Pundit.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments