Hafrsfjord bridge surrounded by rocks during the sunset in the evening in Stavanger, Norway
Hafrsfjord bridge surrounded by rocks during the sunset in the evening in Stavanger, Norway
| |

Bli med på Spotlight Conference 2023 i Stavanger den 15. april!

Vi gjør et forsøk på å «vise det større bildet» ved å sette søkelys på noen av de viktigste temaene i vår tid.

Den såkalte pandemien har hatt en ødeleggende innvirkning på samfunn over hele verden. Brudd på ytringsfrihet, innføring av drakoniske tiltak med nedstengninger og diverse mer eller mindre svakt faglig begrunnede påbud har blant annet ført til personlige lidelser og massiv endring i makt og rikdom.

Vi ser store endringer i økonomi, næringsliv og politikk verden over. De økonomiske systemene nærmer seg mulig kollaps. Hvem trekker i trådene, og hvordan kan vi forklare det som nå skjer med våre demokratier?

Vi har samlet et panel av norske og internasjonale eksperter fra forskjellige fagområder for å gi innsikt i det større bildet; Alexandra Latypova, Aseem Malhotra, Elsa Widding, Halvor Næss, Jacob Nordangård, Kjetil Elvevold, Pascal Najadi og Philipp Kruse er blant dem som vil dele sin verdifulle og til dels ubehagelige kunnskap med oss under konferansen i foredrag og paneldebatter.

Det blir heldags konferanse med påfølgende bankettmiddag, med diverse taler og innslag under middagen. Det blir en meget innholdsrik dag! Både konferanse og middag foregår på Hotel Clarion Stavanger. Som ligger i sentrum av Stavanger.

Vår målsetting er å bidra med innsikt og bevissthet om hva som virkelig betyr noe i verden i dag. Samt å informere om hva som ligger foran oss. Og hva vi kan gjøre for å unngå en utvikling med ytterligere konsentrasjon av makt og penger og det som da følger med. En utvikling vi ikke ønsker i en verden som skal være fri og demokratisk.

Vi har plass til inntil 650 deltakere. Dette blir en enestående mulighet til å lytte til og snakke med noen av de modigste og mest interessante stemmene i et internasjonalt nyhetsbilde som ellers holdes delvis skjult for oss.

Spotlight-konferansen er et samarbeid mellom norske Bindersinitiativet og den Europeiske avdelingen av amerikanske Childrens Health Defence.

Vi arbeider for å fremme grunnleggende verdier som sannhet, frihet og demokrati. Verdier som dessverre er under sterkt press i dagens verdenssamfunn.

Hjelp oss gjerne med å spre informasjon om konferansen til andre!

Du finner mer informasjon om konferansen, konferanseprogram, foredragsholdere, billetter til konferanse og bankettmiddag samt overnatting her www.spotlightconference.com

CBDC - Digitalt fengsel eller ny økonomisk framtid?
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments