Borgerplikt, frivillighet og trusler

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp
Man gesturing stop to woman in car warning of threat

I forbindelse med gjenåpningen av Norge 25. september, synes ordbruken fra myndighetene å ha skjerpet seg. Dagen før åpningen gikk statsminister Erna Solberg ut og minnet Norges innbyggere om at det er en “borgerplikt å vaksinere seg”.

Innledning

I forbindelse med gjenåpningen av Norge 25. september, synes ordbruken fra myndighetene å ha skjerpet seg. Dagen før åpningen gikk statsminister Erna Solberg ut og minnet Norges innbyggere om at det er en “borgerplikt å vaksinere seg”. Ordfører Rita Ottervik i Trondheim gikk tidligere i måneden ut med denne advarselen: “De uvaksinerte kan ikke gjemme seg i lengden lenger. De må ta et valg.” Og helsesjefen i Haugesund uttalte i et videointervju noen dager etterpå: Nå går toget for vaksine-nølerne og kalte det “forkastelig” å ikke ta imot tilbudet. BindersInitiativet har derfor hentet frem denne aktuelle teksten skrevet av Kjetil Tveit i forbindelse med Rita Otterviks utspill. Blir vaksine-nølerne sett på som parasitter i samfunnet?

NÅ MÅ DU TELLE TIL TI RITA OTTERVIK 

Bilde av Rita Ottervik. Kreditt: Per Olav Alvestad / NRK

Ukjente fiender, som virus, og andre parasitter, blant befolkningen har ført til splittelse og massepsykose før. Dette er ikke noe nytt. Parasitter var et mye viktigere virkemiddel i Adolf Hitlers ekstremt effektive propagandaapparat i Nazi Tyskland, enn det mange er klar over i dag. Han laget et narrativ om at jødene var BÆRERE av parasitter, og at de faktisk SELV VAR parasitter. Dobbelt parasitt. Han desinfiserte fabrikklokaler over hele landet med zyklon B, og hans kommunikasjonseksperter var ekstremt opptatt av disse små usynlige dyrene, og brukte dem for alt de var verdt.

Utdrag fra Wikipedia: – Også i Nazi Tysklands konsentrasjonsleirer ble Zyklon B brukt til desinfeksjon. Etter hvert ble stoffet tatt i bruk til å utføre massedrap. Zyklon B ble hovedsakelig benyttet til massedrap i gasskamrene i Auschwitz-Birkenau og i utryddelsesleiren Majdanek. (1)

Parasitter er skapninger som snylter på en vert. Derfor passer parasitter ekstra godt når man skal lage et fiendebilde. Jødene var flinke og gjorde det godt i Tyskland. Hitler klarte å snu dette til at de var parasitter som «suget» pengene ut av de andre i samfunnet.

Propagandaapparatet i dag forsøker å lage et narrativ som sier at de som velger naturlig immunitet, har tidligere dårlig erfaring med dagens kyniske medisinske industri, eller rett og slett leser statistikk, ER parasitter som «SNYLTER» på de andres gruppeimmunitet.

I tillegg har de samme kommunikasjonsekspertene (som det nå er mange av) fått det til at asymptomatisk smitte plutselig er et reelt problem. På denne måten har de fått folk til å tro at disse friske og raske menneskene har blitt bærere av sykdom når de ikke er syke, og har parasitter…Asymptomatisk.

Slik har man nå klart å male et bilde av en «motstander» som man må «gå til krig mot», og som lider av «dobbelt parasitt-syndrom». Fienden ER en parasitt, og HAR parasitter. Og fienden ER blant oss. Dette har skremmende likheter med den stormannsgale globalisten som ville samle hele verden til et rike. Det kan se ut som parasitt-narrative fungerer like godt nå som da. De som er «helt nazi» som vi sier, vokser frem som paddehatter ut fra ingenting i en suppe med verdenskrise, frykt, angst, ensomhet, og dobbeltparasitter som næringsgrunnlag.

Da mangler det bare arbeidsledighet, økonomisk nedtur, og evt. matmangel flere steder, så kan det gå riktig galt. Man vet instinktivt hvem man skal skylde på. Det er fienden blant oss – parasitten. De som «forårsaket» at man ikke kunne åpne samfunnet, fordi de var uvaksinerte. Er det noen som kjenner igjen retorikken fra TV?

Også medisinske eksperimenter på mennesker uten reelt samtykke (press og annet) (genterapi som man kaller vaksine) er del av dagens hendelser som har likheter med historien fra Tyskland. Tyskerne var ikke annerledes enn andre mennesker. De ble utsatt for propaganda, dobbeltparasitter, og økonomiske nedgangstider/matmangel. Dette kan skje alle.

Det må også sies at jødestjernen, som jøder måtte ha for å få adgang til forskjellige gjøremål, og som var en måte å føre kontroll over mennesker på, har likhetstrekk med dagens Pfizer-pass, som skal bevise vår konformitet og gruppetilhørighet. Behøver jeg å nevne mangel på grunnlovsfestet forsamlingsfrihet (i perioder), sensur, kontroll over vitenskapen, sannheten, faktasjekkerne osv?

Behøver jeg å nevne mangel på grunnlovsfestet forsamlingsfrihet (i perioder), sensur, kontroll over vitenskapen, sannheten, faktasjekkerne osv?

Behøver jeg å nevne mangel på grunnlovsfestet forsamlingsfrihet (i perioder), sensur, kontroll over vitenskapen, sannheten, faktasjekkerne osv?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Gå ikke glipp av viktige nyheter og kommende arrangementer. Abboner på vårt nyhetsbrev

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gå ikke glipp av viktige nyheter og kommende arrangementer. Abboner på vårt nyhetsbrev

Mest leste

Redaktøren anbefaler

Skroll til toppen