| |

Det var ikke overrapportering – Det var underrapportering!

Disse offisielle tallene fra Juli 2021 (bildet) viste at vi allerede da hadde en kolossal vaksinekatastrofe som var langt langt verre enn Pandemrix-skandalen som ble hasteavviklet for litt mer enn ti år siden (1).

Mange kimset i fjor sommer, og sa at katastrofetallene i høyre søyle skyldtes overrapportering av bivirkninger.

Forsikringsselskapet BKK ProVita lever av å kalkulere helsedata korrekt. Det er en del av deres eksistensgrunnlag å treffe blink her.

De har analysert milioner av forsikrede kunder, og funnet grov underrapportering av bivirkninger, og sier at tallene er langt unna de offisielle (2).

Sitat fra BKK:

«Analysen vår viser at vi har å gjøre med en klar underrapportering. Ifølge realistiske beregninger har våre forsikringstagere gjort 400 000 legebesøk på grunn av vaksinasjonskomplikasjoner.»

«La oss anta at disse tallene ekstrapoleres til hele året og til hele befolkningen i Tyskland. I så fall har 2,5 til tre millioner tyskere eller fire-fem prosent av de vaksinerte, mottatt legehjelp på grunn av bivirkninger av koronavaksinen, sier Schöfbeck.»

De forklarer underrapporteringen slik:

«Legene får ikke betalt for å rapportere bivirkninger av vaksine og prosessen er svært tidkrevende. Det er rett og slett umulig å rapportere alt. Men én ting er klart: Folk følte seg så dårlig at de gikk til legen.»

Vi har tidligere sett at overdødeligheten har skutt i været internasjonalt etter vaksineringen (3). I går kunne vi lese i Steigan om den store overdødelighet i Tyskland siste halvår, og at massemediene ikke skriver om det (4).

Samtidig vet vi at mange av våre barn har blitt grovt presset til å ta vaksinen selv om FHI sier at det ikke var på grunn av et medisinsk behov, og at det heller ikke hadde effekt mot smittespredning.

Nå forstår vi kanskje bedre hvorfor myndighetene har satt seg fullstendig på bakbeina og nektet å utføre kost/nytte-analyser av vaksineprogrammet.

Hvis du som helsepolitiker slår ihjel mange av dine egne, uten at det er et ærlig forsøk på å dekke et medisinsk behov, så vil du ikke ha det svart på hvitt.

En ting er hvis man går til krig mot en ytre fiende, eller et annet land. Det er ille. Men å bedrive biologisk krigføring mot egen befolkning er verre.

Det rokker ved eksistensielle grunnpilarer, folk flest nekter å ta det inn over seg, og kommer i en tilstand av kognitiv dissonans.

Som om det ikke var nok med medisinske eksperiment uten informert samtykke – med press/trusler – samt påførelse av lidelse og død, forsøker man nå i følge advokat Jørgen Heier – i en høring – med ekstremt kort svarfrist – å tilsnike fortsatt bruk av vaksinepass til noe mer permanent (5). Svarfristen er 4 mars.

Det digitale passet er et verktøy som gjør det enkelt å sørge for at dissidenter mot den nye verdensorden med de eskalerende medisinske overgrepene vi nå ser, ikke skal kunne brødfø seg selv, eller å få dekket andre menneskelige behov.

Det er et verktøy som kan sørge for at politiske meningsmotstandere ikke lenger har et liv.

Hvis globalistene ikke får lov til å eksperimentere på, eller å skade befolkningen med korrupt medisin, skal man altså kunne frata livet til dem som eventuelt ikke stoler blindt på dem, eller som fra før har blitt skadet, og ikke tør å ta neste sprøyte (for eks nr 6 eller 7).

Hvis det digitale tvangspasset blir permanent, er det enkelt å forby det å være motstander av medisinsk ondskap og overgrep.

Skriv tilsvar, protester høylytt, og ansvarliggjør sittende politikere og helsetopper. Hver enkelt av dem har et personlig ansvar. De av dem som ikke sier stopp, er med på det.

Det er nesten som om atomtrusselen blekner litt i forhold. Vi vet tross alt ikke om vi får en atomkrig.

Biologisk krigføring mot sine egne, samt snikinnføring av diktatur, er noe vi vet skjer, og det er kanskje minst like ekkelt.

Lenkene til fotnotene ligger her:

(1)

(2)

(3)
(4)
(5)

https://www.antijantepodden.no/p/ajp050?utm_source=url&fbclid=IwAR0WdQKsiEI4oSI53AL7IRwQySYN4CE5Q6ElIHQ3A-dgr8ndR7ArhAKSPNQ&s=r

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments