The doctor injects the vaccine to the girl
The doctor injects the vaccine to the girl
| | | | | | |

Er helsemyndighetene tydelige på at vaksinen er valgfri?

Kommentar: NRK skrev nettopp en artikkel om et tilfelle der Covid-19 vaksinen førte til sterke bivirkninger for en ung kvinne i Oslo. Det har kommet flere reaksjoner i sosiale medier. Her er en av dem.

Takk til NRK Nyheter for endelig å skrive om mennesker som angrer på stikket, som følte seg presset til å ta injeksjonen, og som er rammet av bivirkning. Er helsemyndighetene tydelige på at det er fritt valg? Hvorfor er ikke mediene det? Hvorfor er ikke arbeidsgiver det? Hvorfor er ikke kommunen det, skolen ungdommene går på, nabo og omgangskretsen? Hvorfor ringer kommunen gang på gang og maser? Hvorfor snakker de om dugnad, ta en for laget osv?

Utsnitt fra bilde av Iselin Kavli Paulsen, fra NRK-artikkelen.

Jeg skulle gjerne fått et tall på hvor mange det er som i utgangspunktet ikke ønsket å ta injeksjonen (for jeg kjenner mange, mange…) , men som har krøpet til korset grunnet press, familiesituasjon, jobb m.m. Jeg mistenker det for å være noen 100 000… Kunne NRK Nyheter og helsemyndighetene gjort en undersøkelse på det?

Det koster å stå imot, ytre sin mening, sin overbevisning. Det er stygt. Jeg har fått erfare det selv, og skjønner at folk ikke orker.

Sitat:
Rett etter at stikket ble utført kjente Paulsen på kvalme.
På kvelden fikk hun store smerter i bryst og rygg og opplevde strålingssmerter fra venstre arm og opp til hals. Så ble hun innlagt og fikk bekreftet at hun hadde fått hjertebetennelse.
– Jeg følte meg presset av media, samfunnet rundt meg, venner og familie. Jeg fikk høre at for å kunne delta i samfunnet måtte jeg ta denne vaksinen, sier Paulsen til NRK.

https://www.nrk.no/osloogviken/folte-seg-presset-til-a-ta-koronavaksine-_-sa-fikk-hun-hjertebetennelse-1.15654663

– Det e kje lett Margit, når familien presse på, jobben, og så får med den sms’en fra kommunen…, sa en av ungdommene jeg kjenner.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments