Erfaring fra en ambulansesjåfør i frontlinjen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp
Paramedics at work with an ambulance

Tanker fra en ambulanse sjåfør som jobber hver dag i frontlinjen. Han har jobbet i helsevesenet i 20 år. Nå har han skrevet hva han har observert siste månedene. Husk at han skriver dette for DEG. På bekostning av sin egen jobb. Gjengitt med tillatelse.

“Jeg er ingen Lege eller, spesialist på indremedisin eller blodsykdommer. Jeg er bare en ambulansearbeider som observerer hva jeg ser. Bror til bestemor var lege og spesialist i indremedisin. En meget oppegående og dyktig person.

Jeg har nå jobbet i helsevesenets akutt etat i over to tiår, og ser nå at det er en forandring på de som er vaksinert kontra de som ikke er det.

Hvor mange ganger har vi ikke hørt på radioen den senere tid,  AMK har sagt reaksjon etter vaksinen?  begynner å bli ofte nå. D-dimer tatt og den er forhøyet etter vaksine. (D-dimer er blodprøve som indikerer blodpropp. Og vet dere, det er jeg glad for at de sier, tommel opp for det.

Jeg tror det bør blinke noen lamper etter hvert hos naive helsepersonell snart også.

Å det skremmer meg.. helsepersonell, så lite kritisk? 
Skjønner egentlig det, vi er på en måte vokst opp i et tillitssamfunn.

Er definitivt ingen vaksinemotstander, følte noe var feil allerede i 2009 når hele landet skulle vaksineres mot svineinfluensa og den vaksinen, ble stoppet etter 10 dødsfall da 2.2 Mill nordmenn ble vaksinert og flere bivirkninger. nå må vi tenke klinisk og profesjonelt. Det er en økning av hjerte, blodpropper, udefinerbare infeksjoner, og plutselige hjertestanser på friske mennesker, spontanaborter og underlivsblødninger.. etc.. også blant unge friske mennesker.

Tror en skal være litt oppmerksom på dette. 
Og ikke kall meg tulling, konspiratorisk eller morder fordi jeg og flere andre  vil vente med vaksinen, det har med klinisk blikk og erfaring å gjøre..

Hører flere av mine kollegaer sørpå også ser dette, andre er fullstendig blinde.

Til mine venner og bekjente. Vær så snill å vent med å ta den, den er ikke godkjent enda. På de siste 3 mnd. har jeg mistet 4 venner og en kollega etter vaksinen, og en annen ambulansearbeider med alvorlig blodpropp som ble haste innlagt på sykehus.

To friske med plutselig hjertestans, to som startet med veldige smerter i kroppen etter vaksinen. De er døde nå, noen merker ikke noe etter vaksinen, men andre gjør det.

Veldig mange av mine kollegaer har fått sterke bivirkninger og har måttet sykmelde seg etter vaksinen. Andre har ikke merket noe som helst. Rykter sies at opptil 50% har fått placebo. Ikke vet jeg, det kan jeg ikke verifisere.

Nå har de begynt med booster og 3dje dose. 
Israel gnikker på med nr 4 og mange har blitt lagt inn på sykehus, de er dårlige. Og vi ser selvfølgelig ikke noe om dette i mediene. Fortsatt ringer ingen bjeller, hvor mange doser må vi ha? FHI sa nå nylig at covid er en type influensa. En luftveisinfeksjon ifølge VG og FHI.

Hvorfor all LockDown? 
Og den har ødelagt mange liv, arbeidsplasser, og firmaer har gått konk. nå innrømmer FHI dette og det er stygt. Ikke klandre meg som legger dette ut, begynn og tenk litt igjennom dette først.

For å påpeke igjen, jeg er ingen vaksine motstander, men med denne så føler jeg det ganske annerledes. Derfor vil jeg vente, noe jeg har rett til.

Her er noen punkter å tenke igjennom.

1. Om det var en så stor pandemi, hvorfor stengte de ikke ned alle land umiddelbart for å få kontroll?

2. Dette med regler har gått opp og ned som en Berg og dalbane, med unntak om sommeren to år på rad nå, det åpnes, er det for at at vår regjering skal på ferie? for så å stenges igjen etter sommeren?

3. Hvorfor skal det holdes hemmelig i 100 år?

4. Hvorfor døde det ikke flere i året enn det normalt gjør?
Og hvorfor hadde ikke vi flere turer enn normalt og skikkelige dårlige covid pasienter i bilen?

5. Hvorfor sletter FB innlegg fra de som er kritisk til det som skjer, og setter folk i FB fengsel opptil 1 mnd.?

6. Vanvittig promotering via media om og ta vaksinen?

7. Begynn å tenk bare litt etter.

8. Nå ryker min jobb og jeg trenger mest sannsynlig en ny…

9. Det en observerer juger ikke…

10. Jeg er ærlig med hva jeg og flere av mine kollegaer, spesielt sørpå observerer og har sett.

11. Til min sjef.. om du ikke vil ha en med godt klinisk blikk og forståelse her lenger, gi meg en sluttattest.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Gå ikke glipp av viktige nyheter og kommende arrangementer. Abboner på vårt nyhetsbrev

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gå ikke glipp av viktige nyheter og kommende arrangementer. Abboner på vårt nyhetsbrev

Mest leste

Redaktøren anbefaler

Skroll til toppen