Fem måter å manipulere deg til å ta Covid-vaksinen på

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Folk har fått donuts, penge premier og skole stipend m.m. for å la seg stikke.

Oversatt av Bindersinitiativet
KILDE: https://www.lewrockwell.com/2021/03/no_author/5-ways-theyre-trying-to-trick-you-into-taking-the-covid-vaccine/

De stadig mer desperate knepene er alle utspekulerte spill for galleriet, og hvis du ikke følger godt med, kan det hende at du falle for dem. Her er fem måter du kan manipuleres til å ta Covid-vaksinen på: 

1. BESTIKKELSER 

Det rapporteres at den eneste måten å komme “tilbake til normalen” igjen er om alle blir vaksinert. Folk har fått donuts, penge premier og skole stipend m.m. for å la seg stikke.

Vil du ikke gå på puben igjen? Eller treningsstudioet? Eller se bestemor? Eller klemme folk? Bare ta stikket. Ta nå denne sprøyta og all nedstengning, sosial distansering, økonomisk kollaps og økende fattigdom, ja så vil alt bare forsvinne. 

Viktig: “Å komme tilbake til det normale” er en løgn. Husk, at selv de vaksinerte fortsatt blir beordret til å følge COVID-restriksjoner, at de smitter og blir syke. Ikke nok med det, men i flere og flere land, blir vaksinerte med 2 doser etter 6-8 måneder igjen kalt uvaksinert om de ikke tar dose 3, deretter dose 4 etter nye 6 mndr. Det er plass til 8 boosters i noen vaksine pass. I Australia har de kjøpt inn hele 14 booster doser til folket.

2. KJENDIS ANBEFALINGER

En av de eldste og mest brukte markedsførings gimmicks. Delvis fordi det fungerer, men mest fordi det er billig og enkelt: Bare finn en haug med nyttige idioter og sett dem i arbeid. 

Viktig: Kjendiser – spesielt skuespillere og TV-personligheter – blir rett og slett betalt for å gjenta setninger. Selv om intensjonene deres er riktige, er det ingen grunn til å anta at noen av dem har noen forståelse av hva de snakker om. Og ingen av disse menneskene har noe å tape, hvis du eller en nær og kjær lider skade av å ta en uprøvd eksperimentell vaksine.

3. PÅTATT “VAKSINE MANGEL”

I ukevis har vi sett overskrifter om “minkende bestand” av vaksiner. Vi har sett hvordan mennesker i Europa er desperate etter doser, eller at noen stater/land blir prioritert fremfor andre. Dette fortsetter og fortsetter og fortsetter. 

Alle som noen gang har vært inne i en butikk, kjenner til dette trikset: “Mens lageret varer”, “begrenset tidstilbud”, eller tusen andre varianter designet for å skape ideen om at hvis du ikke kjøper produkt X akkurat nå, vil du miste sjansen din. 

Ved å skape ideen om at vaksinen er vanskelig å få tak i, skaper de også ideen om at alle som får tak i en dose er heldige, eller på en eller annen måte så er de facto medlem av en spesiell klubb. 

Viktig: Alt dette er bare tull. De er overhode ikke i fare for å “gå tom” for vaksiner. Og selv om de er det, er knapphet et markedsføringsplott, ikke et argument. 

4. FALSK “POPULARITET”

For eksempel: “Matt Hancock i UK sier at 94% av britene har tatt en coronavirus-vaksine eller vil gjøre det når de tilbys”. 

Er dette sant? Ingen kilde er sitert, så det er vanskelig å si. Det kan være helt oppdiket, mye statistikk er nettopp det. Selv om tallet er teknisk reelt, er det sannsynligvis bare fra noen meningsmålinger, og meningsmålinger er en enhet for å påvirke opinionen, ikke en enhet for å måle den. 

Viktig: En meningsmåling er ingen mål på virkeligheten, popularitet er ikke noe mål på kvalitet, og det er alltid i etablissementets interesse å få alle dissentere til å føle at de er i en liten minoritet. 

5. “MOTSTAND ER NYTTESLØST” 

Dette er interessant. Det har vært mye snakk om vaksinepass nylig, og kanskje vil det bli en ting, men det store flertallet av den offentlige diskursen sprer ideen om at de er “uunngåelige”.

Nå er ideen om uunngåelighet et kraftfullt verktøy. Du kan bruket som en måte å forberede grunnlaget for en politisk utrulling, helt klart, men du kan også bruke det til å skape følelser av nederlag i opposisjonen og dermed få opposisjonens samtykke uten tvang. 

“Bli vaksinert nå, fordi du sannsynligvis må til slutt” er meldingen, og det er ikke vanskelig å se nytten av det. 

Fra et rent logistisk synspunkt er det mye, mye enklere (og billigere) å få folk til å tro at det kommer til å bli vaksinepass, enn faktisk å introdusere det.

Viktig: Vaksinepass vil kun bli “uunngåelig” når de aller fleste har fått vaksinen. Hvis nok folk nekter å delta, vil programmet aldri fungere. 

HUSK:
Hvis vaksineopptaket virkelig var på 94%, ville det ikke være nødvendig å gå ut å selge vaksinen så voldsomt. Hvis de virkelig gikk tom for vaksiner, ville ikke avisene reklamere for det, de ville bedt folk om ikke å få panikk.

Det er god grunn til å tro at motstanden mot den “nye normalen” er mye mer utbredt enn etablissementet noen gang forventet at den skulle være. 

Du setter ikke dronningen på en zoom-samtale når du vinner argumentet. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Gå ikke glipp av viktige nyheter og kommende arrangementer. Abboner på vårt nyhetsbrev

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gå ikke glipp av viktige nyheter og kommende arrangementer. Abboner på vårt nyhetsbrev

Mest leste

Redaktøren anbefaler

Skroll til toppen