| |

Frekkheten, medisinen og passet

Se for deg en tyv på klesbutikken som grafser til seg så mange klær at han så vidt klarer å bære dem. Så spør han betjeningen om å holde oppe døren for seg, mens han går ut. Det er mye mulig at betjeningen ikke ville registrert at det var et tyveri. Det er for frekt til at man gjenkjenner det som det det er.

Slik opererer legemiddelgigantene.

Mandag 28 desember stod det i Dagbladet at legemiddelindustriens Karita Bekkemellem «forventer konsekvenser om du ikke tar vaksinen». 30 desember omtalte Steigan saken (1).

Karita Bekkemellem var to ganger statsråd i Ap-regjeringene til Jens Stoltenberg. Hun var også leder for Arbeiderpartiets kvinnebevegelse. Nå er hun direktør for Legemiddelindustrien. Denne organisasjonen pusher nå vaksiner alt det remmer og tøy kan holde. Og de gjør det som interesseforening for medisin- og vaksineprodusentene.Bekkemellem er også daglig leder i firmaet Legemiddelservice AS som eier og gir ut Felleskatalogen.Dessuten er hun styremedlem og aksjonær i et selskap som heter Rabmed AS, og som åpenbart er ute etter oppkjøp

Steigan.no – 30. Desember 2021

Min kommentar:

Hvorfor får denne kvinnen forside i Dagbladet til å true de som ikke velger legemiddelindustriens produkter?
Nå skal vi innføre et pass som gjør at man kan få dekket fundamentale menneskelige sosiale behov, og senere knytte passet til pengekreditt HVIS MAN VELGER PFIZER SINE PRODUKTER (og de andre). Et pass som gjør det mulig å eksistere.

Nettavisen Derimot kunne melde i dag, at en føderal domstol i USA nylig ga FDA 8 måneder – ikke 75 år som var den opprinnelige avtalen – til å legge frem alle dokumenter relatert til vaksinen fra Pfizer (2). Tenk at de hadde en slik avtale. 75 år.

Forestill deg hvis jeg var Jørgen Hattemaker, og hadde blandet sammen noen medisiner som jeg ønsket å selge. Så ble jeg spurt om å fremlegge alle bevis på at den var trygg og effektiv, hvorpå jeg svarte at jeg kan røpe det om 75 år, men jeg ønsker å selge det til dere med en gang.

Deretter instruerte jeg verdens myndigheter og mediekanaler til å slå ned på all kritikk mot meg som noen useriøse konspirasjonsteorier.

Jørgen Hattemaker kan ikke gjøre sånn.

Men Kong Salomo kan.

Det er legemiddelgigantene i samarbeid med Tec som organiserer passet. Disse har krysseierskap med alle de andre O-store oligarker og filantroper. De rikeste på jord. De som faktisk har økt sine formuer noe perverst gjennom krisen og nedstigningene blant annet fordi de som filantroper har sugerør ned i statskassene, og fordi vi opererer mer på nett (store bedrifter), og mindre i det virkelige liv (små og mellomstore bedrifter) nå enn vi gjorde før virus-klovneriet.

Det er dette man mener med korporatisme (fascisme). Politikerne er marionetter. Vi kan velge å stole blindt på dem, og rakke ned på de som kritiserer, eller vi kan samle oss mot dem.

Det er fullt mulig å sette ned foten. Det viktigste er å ikke frykte dem. De er så råtne at de fortjener hverken respekt eller lydighet fra folkets side.

Og for guds skyld…si nei til passet. Når det først er etablert, er det kanskje ingen vei tilbake. Enhver motstand kan fjernes med noen tastetrykk.

Man behøver ikke lenger å knerte brysomme politiske motstandere ved å ta livet AV dem. Det holder å ta livet FRA dem. Og det kan gjøres fra kontrollrommet.

Lenker:

https://steigan.no/2020/12/legemiddelindustriens-bekkemellem-krever-konsekvenser-om-du-ikke-tar-vaksinen/?fbclid=IwAR1wWz0a9Vv_pFyRsawTl1aMuIe86FcDR2hOeuSp0dZRj6qOl71MdT36-tU

https://derimot.no/foderal-domstol-ga-nylig-fda-8-maneder-ikke-75/?fbclid=IwAR2FrsII04ywRKOoIFdKSH80hSeYaKHg5Za94qtFZyyjtsgJVih3AqNsiG4

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments