Har skolehelsetjenesten blod på hendene disse ukene?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Tenåringsgutter har 6 ganger større sannsynlighet for å få betennelse i hjertet, enn å havne på sykehus med Covid-19, hvis de deltar i genterapi-eksperimentet, i følge ny studie.

Har fellesskapstanken gått for langt?

Skal våre skolebarn ofre sin helse for fellesskapet?

Skal barn og unge presses med «frihetspass» til å medisinere seg for andres helse? Hvis det nå var sant at de smitter asymptomatisk, men det stemmer ganske enkelt ikke.

Jeg har hørt om barn som får beskjed om at de får lov til å være med på skoletur, kun hvis de er vaksinerte. Med andre ord, får de delta sosialt – noe som er et grunnleggende menneskelig behov – hvis de deltar i det medisinske eksperimentet med helt ny genterapi, som ikke er langtidstestet på mennesker (eller dyr).

Den farmasøytiske industrien forsøker i dag å normalisere såkalte «Post Marketing Studies», som innebærer at man først markedsfører medisinen, medisinerer befolkningen, og deretter studerer om det gikk bra.

Myndighetene – de samme som lurte oss med svineinfluensavaksinen i 2009 – har tatt den et skritt videre. Nå ligger de 100% på rygg for det medisinsk-politiske kompleks.

Mange kvinner melder om uregelmessig, smertefull mens, samt rikelig blødning, etter genterapien. Så går de til legen og får p-piller mot dette. Også dette skal forskes på. Snart får vi nok fagfellevurderte artikler som viser om dette førte til redusert fruktbarhet eller ikke.

Jeg kan også nevne blodpropper (gjerne i cocktail-effekt med p-piller), ADE, immune escape, nevrologiske og autoimmune sykdommer. Nå forsker vi på våre barn i norsk skole, uten informert samtykke, og oftes uten at vedkommende har samtykkekompetanse, fordi barn ikke alltid forstår rekkevidden av sine valg. Og mest av alt; UTEN AT DE HAR BEHOV FOR MEDISIN.

Helsinkideklarasjonen og Nürnbergkoden regulerer at hver enkelt som deltar, eller informerer forskningsobjektene, har ansvar for å spørre pasienten/pårørende om de ønsker å delta i et forskningsprosjekt, og opplyse om at dette innebærer en ekstra risiko, fordi det er forskning. Man kan ifølge traktaten ikke skylde på noen over seg i systemet, heller ikke ordre fra folkevalgte politikere (ref. andre verdenskrig). Myndighetene forsøker i dag å «definere seg» bort fra at dette er et eksperiment. Slike spekulative krumspring vil ikke holde i et internasjonalt rettsoppgjør i etterkant. Alle vet at vi blir forsket på. Vi må bare si det som det er.

Jeg tviler på at de fleste lærere, helsesøstre, leger, rektorer osv vil bli anmeldt. Men hvis en elev havner i rullestol med nevrologisk skavanker, autoimmun sykdom, eller dør i det medisinske eksperimentet, kan vedkommende holdes PERSONLIG ANSVARLIG, av fortvilte pårørende, hvis barnestudien feilet, og vedkommende har latt være å informere om faren, lokket eller presset. Jeg vet om flere foreldre som i dag samler data, som kan dokumentere i ettertid om for eks. en lærer har presset familien.

Hvis noen i skolehelsesystemet er i tvil om dette medfører riktighet, kan jeg sette dem i kontakt med jurister/advokater som kan forklare dem dette.

Hjerteforskningen jeg refererte til, er utført av University of California. Det er helt sikkert mange som vil si at denne ikke er solid nok, eller at det kreves mer forskning på dette osv. Men vi vet uansett at de forsker på våre barn i disse dager.

Nyheten er oversatt i Steigan….no. Pga medisinsk sensur, ligger artikkelen i kommentarfeltet, evt. er det enkelt å finne den inne på denne usensurerte norske nettavisen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Gå ikke glipp av viktige nyheter og kommende arrangementer. Abboner på vårt nyhetsbrev

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gå ikke glipp av viktige nyheter og kommende arrangementer. Abboner på vårt nyhetsbrev

Mest leste

Redaktøren anbefaler

Skroll til toppen