|

Hvem har rappet den siste hjernecellen i NRK?

Det finnes uendelig med variabler han kanskje «ikke rakk», men boostermanko trumfer tydeligvis alt… Det er selve sjefs-årsaken til at han havnet i respirator. Han rakk det ikke. Medisin-refillen han ikke nådde, viste aldri effekt mot sykehusinnleggelser (eller dødsfall) i Pfizers egen loddtrekningsstudie.

De lovet at den skulle virke likevel. Nå går selv Espen Nakstad i etterpåklokskapen langt i å tilbakevise medisinens effekt, og antyder at den kan gjøre ting verre.

«Det er jo ikke sånn at de kontinentene som har hatt minst vaksiner har vært hardest rammet av pandemien. Det er kanskje motsatt og det er også kanskje noe å lære av. Det er lett å stole på vaksinen som veien ut men det er kanskje ikke det eneste virkemiddelet alltid. Og vi ser at Europa feks, til tross for en veldig vaksinert befolkning, er det kontinentet som nå har aller mest smitte.» Espen Nakstad på TV2 Nyhetskanalen 19/1-22 kl 0715.

Det er kul umulig å kalle dette evidensbasert medisin. Det er basert på en slags frelse.

Da jeg var ungdom hørte jeg at det fantes noen kulørte magasiner i Tyskland som bare fant på ting. De diktet det bare opp. Og presenterte som om det var sant. Det var mest sladderhistorier om kjendiser.

Folk kunne kjøpe magasinet. Eller la være.

Med statskanalen kan vi ikke velge. Gjennom skatteseddelen er vi tvunget til å betale for journalistikk som hører hjemme i helvete. Kemneren krever inn pengene våre, for deretter å gi dem videre til NRK. 7 milliarder kroner pr år. La oss si at de brukte en av de milliardene til forskningsjournalister og gravejournalister. Da kunne vi hatt en all right informasjonsflyt. Men jeg tror ikke det er meningen at vi skal skolere oss eller å forstå noe som helst.

Det de har begynt med er å kombinere kulørpressen som bare fant på ting, med reklamevirksomhet for blant annet legemiddelgigantene. Samtidig som de kaller seg reklamefri.

Og ikke nok med det. De som avslører noen av løgnene bruker de intrikate metoder i sin monopol-situasjon til å diskreditere som løgnere.

Det er mediene – den fjerde statsmakt – som skal vokte de andre tre statsmaktene, være kritiske, objektive og beskrivende slik at de stemmeberettigede kan ta informerte beslutninger når de går til valgurnen. Det var slik demokratiet var tenkt.

Et demokrati kan bare fungere med et minimum av objektiv kunnskap i befolkningen. Og da mener jeg ikke ferdig tygget dumskap, og danderte holdninger som man blir hengt ut og kansellert som politisk ukorrekt hvis man ikke godtar.

Dumskap er næring for ondskap.

Når man ikke kan se makthaverne i kortene, måle dem opp mot objektive sannheter, og alle har blitt relativister som bare mener og føler, er det tut og kjør for hvilke interesser som helst. Da kan kapitalkreftene gjøre med oss hva de vil etterpå.

Og hvem er vel ikke kapitalkrefter hvis ikke Pfizer er? Med krysseierskap til alle de andre.

Kilder:

https://www.facebook.com/SusanneHeart/posts/10158306450601056

https://khrono.no/jeg-vil-vaere-veldig-forsiktig…/652870

https://www.nrk.no/norge/rakk-ikke-boosterdose-_-trener-seg-opp-igjen-etter-26-dogn-pa-respirator-1.15805358?fbclid=IwAR3Sj7W6p5O8_sT1khaEjoTDJd23Aj0B2mScDkFMDe60NxYgMnZItWVwKns

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments