|

Hvem skal stå til ansvar?

Hemali.no har en innsiktsfull artikkel hvor Kjetil Elvevold, forsker på nanopartikler med mRNA uttaler seg.

«Jeg håper at våre myndigheter skal måtte stå til ansvar, de må ha visst at det finnes tidlig behandling mot Covid-19 som redder liv. Honduras, Japan og den indiske delstaten Uttar Pradesh er eksempler på at kombinasjonen av ulike tilskudd og medisiner, som Ivermectin, sink og antibiotika, fungerer. I desember 2020 ble det publisert en fagfellevurdert artikkel der 57 forskere viste at med tidlig behandling, ble innleggelse på sykehus redusert med 85 prosent. Men studien fikk null oppmerksomhet. På samme tid kom Pfizers «vaksine», de oppga at den skulle være 95 prosent effektiv. Men Pfizer oppga ingenting om innleggelse eller død. Våren 2021 publiserte The Lancet studien «COVID-19 vaccine efficacy and effectiveness – the elephant (not) in the room». Den viser at Pfizers absolutte risikoreduksjon er 0,84 prosent. Det tallet, sammenlignet med Pfizers fremstilling at de er 95 prosent effektive, er så kliss inntil løgn som det går an.»

«Jeg synes at mange leger kan lite om dette, jeg ville ikke stolt på deres uttalelser. Jeg tror leger sier og gjør det de gjør fordi de stoler på FHI. Og det gjør mange. Men jeg synes det FHI ikke sier er problematisk.»

Om Kjetil Elvevold (57):
Dr. Scient. Doktorgrad i leverfysiologi fra Universitetet i Tromsø. Tidligere forsker hos Biotec Pharmacon. Har siden 2015 forsket på lipide nanopartikler med mRNA (samme teknologi som brukes av Moderna og Pfizer). Medgründer av, og var seniorforsker ved D´Liver AS, som driver oppdragsforskning for legemiddelindustrien. 

Les mer her: https://hemali.no/siste/seniorforsker-elleve-ganger-flere-dodsfall-enn-etter-vaksinen-mot-svineinfluensa/

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments