EU flags in front of European Commission
EU flags in front of European Commission
| | |

Ny pressekonferanse i EU-parlamentet om falsk agenda og at ingen av lovnadene var sanne

Medlemmer av parlamentet, representert i panelet fra Tyskland, Italia og Bulgaria, hadde en pressekonferanse om bedraget som skjer mot egen befolkning i disse dager. Med oppdateringer fra sist uke, og med spesielt fokus på det grønne passet, viser de at dette er et skritt på veien mot et tyranni.

Konteksten er medlemmer av parlamentet representert i panelet fra Tyskland, Italia og Bulgaria som ikke vil være med på bedraget som skjer mot egen befolkning i disse dager. I går hadde de ny pressekonferanse med oppdateringer fra sist uke, og med spesielt fokus på det grønne passet, og at dette er et skritt på veien mot et tyranni med absolutt kontroll, og sosiale poeng som i Kina (1).

Det fortelles at kontraktene mellom de farmasøytiske selskapene og EU er hemmelige for befolkningen og også for medlemmene av parlamentet (16 min.).

Sitater fra konferansen:

«Forskjellen mellom tyranni og demokrati er enkel: I et tyranni vet myndighetene alt om deg. Når du vet alt om myndighetene er du i et demokrati.»

«Vi ble lovet at vaksinen skulle bli en game changer, og skulle gjenopprette vår frihet»

«Det finnes ingen legitime eller vitenskapelige grunner til å ha dette passet.»

«Når en politisk elite presser en agenda så hardt og tyr til utmattelse og manipulering for å få det som de vil, kan man nesten alltid være sikker på at det er ikke er ditt beste som er deres hjerte nærmest.»

«Den obligatoriske bruken av det digitale grønne sertifikatet underminerer alt vi står for i Europa. Det krenker konstitusjonens garanterte fundamentale rettigheter, og den konstituerer første steg i det uutholdelige kinesiske sosiale kredittsystemet.»

En spesialistlege skriver i en artikkel på Steigan i dag (2):

«Keiseren er naken, vaksinen er i utgangspunktet ineffektiv og effektiv behandling for covid er tilgjengelig» (2)

«…er fullvaksinerte som har blitt de nye supersprederne» (dette har våre fremste fagfolk advart mot lenge).

«I tillegg gir vaksinen bivirkninger i en grad som aldri før er sett og i større grad for kvinner og unge, to grupper som har mindre sannsynlighet for å dø av covid enn henholdsvis menn og eldre.»

«Legg til at det i halvannet år har eksistert en effektiv behandling for covid dersom den startes på et tidlig stadium, så fremstår det med all ønsket tydelighet at keiseren er naken.»

Min kommentar:

H.C. Andersen var en klok mann da han skrev om keiserens nye klær. Han så narsissismen som oppstår i eliter da han beskrev den overforfengelige keiseren. Han så hvor lett det er å lure folk inn i en forfengelig meningsdannelse; de som ikke kunne se keiserens nye klær var slike som «ikke duger i embetet sitt» eller er «utillatelig dum» står det i eventyret om åndssnobberi. 

Det er dette narrativet massemediene har forsøkt å konstruere i lang tid gjennom sine tilsendte halvfabrikat med nyhetsartikler fra kommunikasjonseksperter, adferdpsykologer, og propagandister fra ikke-folkevalgte maktapparat.

Og folk som «ikke duger i embete sitt» (fordi de ikke klarer å se keiserens nye klær) må kanselleres, avplattfomifiseres,  svertes, og kalles en trussel. Til og med på Wikipedia skal de i digital gapestokk de som gjør et forsøk på å dobbeltsjekke om keiseren har klær på seg.

Forskningen og sannheten har for lenge siden blitt en trosretning – slik som også den prominente klespynten. Klærne fantes ikke. Men hvis mange nok trodde at de fantes, så fungerte narrativet for en tid. Helt til det blir avslørt av en liten gutt.

Bare for å få følgende helt på det rene, og legge den død.

  1. Nedstengningene av samfunnet var ikke nødvendige fordi vi hadde ikke den verste pesten i manns minne.
  2. Sverige hadde ikke voldsomt mange totalt døde i 2020 uten medisin, og uten strenge tiltak.
  3. PCR-testene har aldri vært et godt mål på hvor stor «krise» vi hadde.
  4. Man har registrert «korona-relaterte dødsfall» som fulle sjømenn og det har aldri blitt gjenspeilet i total økning i dødelighet i de enkelte land. Dette er også årsaken til den skyhøye gjennomsnittsalderen på de døde.
  5. Det har aldri blitt bevist i kontrollstudier at vaksinen hjelper mot smittespredning, innleggelser på sykehus, innleggelser i respirator, eller dødsfall. Og heller ikke Real Life Studies klarer å finne konsistent sammenheng mellom medisinsk suksess og mye/lite vaksinering.
  6. Registrerte alvorlige bivirkninger og dødsfall relatert til vaksinen er mangedobbelt så alvorlig, ut fra FHI sine egne tall, som det man regnet som en medisinsk katastrofe etter Pandemrix i 2009 (før langtidsbivirkninger har kommet ut).
    Mange skylder det på overfokus, men saken er at mediene sensurere denslags mer enn noen gang, og uansett er det bare en spekulasjon.
  7. Hvis vi får mer sykdom denne vinteren, enn forrige, kan det hende at de hadde rett – både nobelprisvinnere, oppfinneren av mRNA-teknologien, varslere fra industrien selv, og mange flere sensurerte toppforskere – i at medisinen fører til flere mutasjoner (immune escape), redusert immunforsvar, ADE (at vaksinen virker motsatt), og innleggelser relatert til blodpropper, hjerteproblemer, betennelser, og problemer med forplantningsorganene, autoimmune og nevrologiske sykdommer, blødninger og mye mer.

Minst like viktig er at vi er i ferd med å få et globalistisk totalitært styresett i kjølevannet av skrekk-samfunnet som nevnt fra EU-parlamentet i går. I dag er det lørdag, og europeiske byer er igjen teppelagt med hundretusener av demonstranter.

Til alle som fortsatt er i tvil om massemediene er med på å holde ting skjult for oss; se etter om de skriver om pressekonferansen i EU-parlamentet, eller om de viser hele alvoret av protestene i Europa, uten å vinkle det som noen få høyreekstreme og konspier. Dette er informasjon av allmenn interesse. Hvis de ikke viser det, så vet du at de holder ting hemmelig.

I går så jeg et videointervju med advokat Reiner Fuelmich sammen med en fra Israel som kunne fortelle om bekjente som hadde fått store plager etter sprøyte nummer to, men må nå ta den tredje dosen for å få lov til å beholde passet som gir muligheten til å være en vanlig borger av samfunnet. Slike historier har jeg hørt mange av den siste tiden.

Nå er det på tide at også vi i Norge gir drahjelp til alle oppriktige sannhetssøkere i andre land, og ikke lar oss bedra til det tragikomiske. Dette gjelder også framtiden til våre neste generasjoner. De må få vokse opp i et fritt samfunn.

Referanser:

1)   Pressekonferanse i EU-parlamentet 30. oktober 2021:

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=t7gO1byQozk&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0u4WkRZPAOoMlSIpsv8wD-9SMYsozUvuR-UjNrl6Cm8kVJqc1P73TrZfM

2)  https://steigan.no/2021/10/keiseren-er-naken-vaksinen-er-i-utgangspunktet-ineffektiv-og-effektiv-behandling-for-covid-er-tilgjengelig/?fbclid=IwAR2dMHlaoLWVcU-Z2aCGsS8n-5trPhmOtJPqlsY1jmzx419tIJj9CU5vP2o   

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments