Consultations with doctors and portrait of female doctor
Consultations with doctors and portrait of female doctor
| | | |

Over 3000 leger og forskere signerer en erklæring; forbrytelser mot menneskeheten

Over 3000 leger og forskere signerer en erklæring som beskylder COVID-policy-beslutningstakere for “forbrytelser mot menneskeheten”. Artikkelen er oversatt fra Amgreatness.com.

En “erklæring på vegne av leger” (Physicians’ Declaration) av en internasjonal allianse av leger og medisinske forskere fordømmer på det sterkeste den globale strategien for behandling av COVID, og ​​beskylder beslutningstakere for potensielle “forbrytelser mot menneskeheten” for å hindre leger i å tilby livreddende behandlinger for sine pasienter og undertrykke åpen vitenskapelig diskusjon.

Antony Fauchi på pressekonferanse. Foto av Chip Somodevilla/Getty Images.

Dokumentet sier at behandlingsanbefalinger (lik behandling, eller “one size fits all”) har resultert i unødvendig sykdom og død.

Fra klokken 01.00 fredag ​​ettermiddag hadde erklæringen fått over 3100 underskrifter fra leger og forskere rundt om i verden. (Se på bunnen av artikkelen for oppdatert nummer).

En gruppe leger og forskere møttes i Roma, Italia tidligere denne måneden for et tre-dagers globalt Covid -toppmøte for å snakke “sannhet til makten om forskning og behandling av Covid -pandemi.”

Toppmøtet, som ble holdt fra 12. september til 14. september, ga medisinske fagpersoner en mulighet til å sammenligne studier og vurdere effekten av de forskjellige behandlingene som er utviklet på sykehus, legekontorer og forskningslaboratorier over hele verden.

Dokumentet, trykt nedenfor i sin helhet, kom fra en legekonferanse i Puerto Rico.

Legenes erklæring ble først lest på toppmøtet i Roma, noe som katalyserte en eksplosjon av aktiv støtte fra medisinske forskere og leger over hele verden. Disse profesjonelle ventet ikke karrieretrusler, karaktermord, sensurering av artikler og forskning, blokkerte sosiale brukerkonti, manipulerte søkeresultater, forbud for kliniske studier og pasientobservasjoner og at deres faglige historie og prestasjoner ble endret eller utelatt i akademiske såvel som ordinære medier.

Dr. Robert Malone, (en av de opprinnelige, red. adm.) arkitekten for mRNA -vaksineplattformen, leste Roma -erklæringen på toppmøtet.

Klikk her for å se erklæringen.

Tusenvis har dødd av Covid som følge av å bli nektet livreddende tidlig behandling. Erklæringen er et kamprop fra leger som daglig kjemper for retten til å behandle pasientene sine, og pasientenes rett til å motta disse behandlingene – uten frykt for innblanding, gjengjeldelse eller sensur fra myndigheter, apotek, farmasøytiske selskaper og Big Tech. Vi krever at disse gruppene trer tilbake og respekterer helligheten og integriteten i forholdet mellom pasient og lege, med det grunnleggende prinsippet “First Do No Harm”, og friheten til pasienter og leger til å ta informerte medisinske beslutninger. Livet til pasientene er avhengig av det.

Vi leger i verden, forent og lojale mot den hippokratiske eden, som anerkjenner medisinyrket slik vi kjenner det, er ved et veikryss, og er tvunget til å erklære følgende;

Der det er vårt største ansvar og plikt å opprettholde og gjenopprette medisinens verdighet, integritet, kunst og vitenskap;

Der det er et angrep på vår evne til å ta vare på pasientene våre uten sidestykke;

SÅ HVORFOR har offentlige beslutningstakere valgt å tvinge frem en “one size fits all” behandlingsstrategi, noe som resulterer i unødvendig sykdom og død, i stedet for å opprettholde grunnleggende begreper om den individualiserte, personlige tilnærmingen til pasientbehandling som har vist seg å være trygg og mer effektiv;

Der legene og annet helsepersonell som arbeider i frontlinjen og bruker kunnskapen om epidemiologi, patofysiologi og farmakologi, ofte er de første som identifiserer nye, potensielt livreddende behandlinger;

SÅ HVORFOR blir leger i stadig større grad motarbeidet fra å delta i åpen faglig diskurs og utveksling av ideer om nye og nye sykdommer, ikke bare i fare for legenes essens, men enda viktigere, mer tragisk, livet til våre pasienter;

SÅ HVORFOR blir tusenvis av leger forhindret i å gi sine pasienter behandling, som et resultat av barrierer fra apotek, sykehus og offentlige helseinstanser, noe som gjør de aller fleste helsepersonell hjelpeløse til å beskytte sine pasienter i møte med sykdom. Leger råder nå pasientene til å bare gå hjem (slik at viruset kan replikere) og komme tilbake når sykdommen forverres, noe som resulterer i hundretusener av unødvendige pasientdødsfall på grunn av mangel på behandling;

Der det ikke er medisin. Dette er ikke omsorg. Denne politikken kan faktisk utgjøre forbrytelser mot menneskeheten.

NÅ ER DET:

BESLUTTET, at forholdet mellom lege og pasient må gjenopprettes. Selve hjertet i medisinen er dette forholdet, som gjør at leger best kan forstå pasientene og sykdommene deres, formulere behandlinger som gir den beste sjansen for suksess, mens pasienten er en aktiv deltaker i deres omsorg.

BESLUTTET at den politiske inntrengningen til medisinpraksis og forholdet mellom lege og pasient må ta slutt. Leger og alle helsepersonell må stå fritt til å utøve medisinens kunst og vitenskap uten frykt for gjengjeldelse, sensur, baktalelse eller disiplinære tiltak, inkludert mulig tap av lisensiering og sykehusprivilegier, tap av forsikringskontrakter og inngrep fra offentlige enheter og organisasjoner – som ytterligere hindrer oss i å ta vare på pasienter i nød. Mer enn noensinne må retten og evnen til å utveksle objektive vitenskapelige funn, som ytterligere forstår vår forståelse av sykdom, beskyttes.

BESLUTTET at leger må forsvare sin rett til å foreskrive behandling, og observere prinsippet FØRST, IKKE SKADE. Leger skal ikke være begrenset til å foreskrive sikre og effektive behandlinger. Disse begrensningene fortsetter å forårsake unødvendig sykdom og død. Pasienters rettigheter, etter å ha blitt fullstendig informert om risikoene og fordelene ved hvert alternativ, må gjenopprettes for å motta disse behandlingene.

BESLUTTET at vi inviterer verdens leger og alle helsepersonell til å bli med oss ​​i denne edle saken når vi prøver å gjenopprette tillit, integritet og profesjonalitet til medisinutøvelsen.

BESLUTTET at vi inviterer verdens forskere, som er dyktige innen biomedisinsk forskning og opprettholder de høyeste etiske og moralske standardene, til å insistere på deres evne til å gjennomføre og publisere objektiv, empirisk forskning uten frykt for gjengjeldelse av karriere, omdømme og levebrød .

BESLUTTET, at vi inviterer pasienter, som tror på viktigheten av forholdet mellom lege og pasient og evnen til å være aktive deltakere i deres omsorg, til å kreve tilgang til vitenskapsbasert medisinsk behandling.

Oppdatering:

Mandag ettermiddag hadde over 4600 leger og medisinske forskere over hele verden signert “Roma -erklæringen.”

Les orginalartikkelen:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments