Travel natt for politiet

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp
Friends celebrating at party

Hentet fra Nettavisen «Politilogg» fra lørdag 25 (15). september. // Rune Bjerga

Dette er et humorinnlegg skrevet av komiker Rune Bjerga.

Kl: 10:01: Flere byer melder om mange mil med køer inn til Vinmonopolet.

Kl: 10:02: Vinmonopolet i Norge tomme for alkohol. Det meldes om slåsskamper mellom kunder og ansatte på Vinmonopolet i hele landet.

Kl: 16:00: Odda: Kjent profil fra Kjendis-Farmen bøtelagt og innbrakt til arrest etter å ha sprengt store deler av Odda Camping i luften. «Nå snakker vi grilldress! Norge er åpnet og nå skal det feires!», skal mannen ha skreket mens han ble pågrepet av politiet.

Kl: 16:01: Oslo: En 18 år gammel mann, utkledd som en meter (!), klarte i går kveld å komme seg inn på slottet og videre opp på taket. Der heiste han seg selv opp i flaggstangen og skreik «Alt blir bra!». Mannen ble satt i arrest og bøtelagt.

Kl: 16:30: Stavanger: Tre damer i 45-års alderen drakk seg fulle på antibac og la seg nakne på biljardbordet på Beverly Hills Fun Pub og skreik: «Velkommen! Nå er det åpent igjen!». Bortvist fra sentrum. Sak opprettet.

Kl: 16:46: Bergen: En ungdomsgjeng innbrakt til pumping etter å ha drukket tom en dieseltank fra en båt. Foreldrene ble tilkalt, men de hadde drukket tom en bensintank fra nabobåten. Også de innbrakt til pumping. Barnevernet ble tilkalt, men også de var fulle og kunne ikke komme.

Kl: 17:04: Egersund. Fire menn i 60-års alderen anmeldt til politiet etter å ha brukket av taxiskiltene fra flere biler hos Egersund Taxisentral og løpt rundt med skiltene på hodet og skreket: «Gratulerer med dagen! Sitt gratis på ryggen! I dag spanderer Bent Høie gratis taxi på alle! Utvist fra sentrum.

Kl: 17:45: Oslo: To berusede gutter i 15-års alderen anholdt og kjørt hjem til foreldrene etter å ha veltet en politihest utenfor Stortinget.

Kl: 17:48: Karmøy: Store deler av Karmøy stengt etter at horder av fulle folk sover i gatene og sperrer de fleste hovedveiene.

Kl: 18:13: Drammen: Politiet måtte rykke ut til pub etter bekymring fra vektere. Over tusen mennesker hadde blitt sluppet inn på puben som normalt ikke tar mer enn førtifem gjester. «Dette hadde ikke vært noe problem om vi hadde hatt mer enn én bartender på jobb!», skal innehaveren fortalt politiet. Sak opprettet.

Kl: 18:32: Hammerfest: Politiet melder selv på Twitter at de er på fest og har ingen mannskap tilgjengelig. «Ved behov for umiddelbar hjelp, ring en venn!», står det å lese på døra til Hammerfest politikontor. Ingen sak opprettet da ingen kan opprette saken.

Kl: 19:03: Stavanger sentrum: Skjenkekontrollen har anmeldt et utested etter at det ble observert en edru mann i lokalet. «Dette var et klart avvik, og da er det vår plikt å rapportere og anmelde», formidlet skjenkekontrollen politibetjentene på stedet.

Kl: 19:32: Moi: Politiet gjennomførte promillekontroll i «sentrum» av Moi. Over 100 personer ble kontrollert og samtlige hadde over 2 i promille. Alle fikk gå videre da de ikke hadde med seg bilen.

Kl: 19:41: Kristiansand: To svært berusede menn, begge på 55 år, bøtelagt inn innbragt til avhør etter å ha brutt seg inn i Kristiansand Dyrepark og sluppet løs et stort antall av dyrene. Det meldes like etter om en mann i 70-årene som har syklet på en giraff og henger fast. Nødetatene er ikke på vei. De er på fest.

Kl: 20:32: Stavanger. En ruset 45 år gammel mann arrestert for å ta svømt ned til bunnen av Breiavatnet i Stavanger og tatt ut proppen. Flere fisk og handlevogner funnet omkommet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Gå ikke glipp av viktige nyheter og kommende arrangementer. Abboner på vårt nyhetsbrev

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gå ikke glipp av viktige nyheter og kommende arrangementer. Abboner på vårt nyhetsbrev

Mest leste

Redaktøren anbefaler

Skroll til toppen