Jeg kommer aldri til å bøye meg for tyranniet

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

«JEG KOMMER ALDRI TIL Å BØYE MEG FOR TYRANNIET, SMITTE SMITTE SMITTE SMITTE»

Ny norsk raplåt ute på Spotify klokken 00.00 den 18 februar, av Adrian Eilertsen med sin KingSkurkOne.

«Koronakommisjonen», som låten heter, tar for seg det meste av det mange mener handler om langt mer enn smitte. Han adresserer de store kreftene bak, Big Pharma, mediegigantene, sensuren, alle dosene vi skal gjennom, løgnene, endringene av definisjoner, det autoritære, fascismen, og egentlig det meste som de store sosiale plattformene ikke liker om dagen, på grunn av diverse krysseierskap.

I Aftenposten stilte de i går spørsmål om låten vil få ligge i fred på plattformen, eller om den kommer til å bli fjernet. Eilertsen sier til avisen at han mener kunsten skal være fri.

Voksne Spotify-ansatte gråt visstnok åpenlyst da giganten Joe Rogan flyttet over fra YouTube. Og enda verre ble det da han hadde med seg en av pionerene i utviklingen av mRNA-teknologien som sa dumme ting om det aller helligste – sprøyten.

Mange mener at tec-giganten har utviklet seg ti bli en noe fjortis-aktig WOKE-sekt – slik som de andre – og dermed et verktøy til å kansellere de som stikker seg ut. Det er fantastisk at flere kunstnere kommer på banen nå, og mye skjer om dagen. Stor takk til Adrian Eilertsen som gjør dette.

Denne musikken betyr noe, og jeg likte låten. Den provoserer slik som kunst er ment. Hvis den forsvinner, får vi nok tak i den likevel.

Takk for en meningsfull provokasjon samt et uvurderlig bidrag til å ta tilbake ytringene og den frie kunsten.

Kilder

KingSkurkOnes musikk kan bryte med Spotifys plattformregler // Aftenposten

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Gå ikke glipp av viktige nyheter og kommende arrangementer. Abboner på vårt nyhetsbrev

Gå ikke glipp av viktige nyheter og kommende arrangementer. Abboner på vårt nyhetsbrev

Mest leste

Redaktøren anbefaler

Scroll to Top