| | | |

PST i ny drakt

Har hørt så mange ganger at jeg er vaksinemotstander pga. min kritikk til den nye mRNA-injeksjonen at jeg noen ganger har begynt å kalle meg det selv. Det er vel hakket før jeg betrakter meg som høyreekstrem også, selv om jeg faktisk ikke kjenner noen som er det. Hvor er de forresten?

Det som får Politiets sikkerhetstjeneste, PST, til å tenne på alle plugger i sin nye trusselvurdering er motstand mot tvangsmedisinering, og tilhørende digitale fleksipass for menneskelig kontroll tenker jeg. Fleksipasset er ordnet slik at man kan kalle det koroanapass først, for så å tilpasse det, og gjøre til et akseptert allemannseie etter modell fra Kina.

I Canada har vi sett et rørende fellesskap, og enorme folkemengder – voksne og barn – samt tusenvis av lastebiler og traktorer som kjører i kortesje for å protestere mot at mange ikke kan jobbe og skaffe seg mat på bordet uten at de velger Pfizers noe mislykkede helseprodukter, og på grunn av andre uforholdsmessige helsetiltak, som faktisk blir tredd ned over hodet på dem uten samtykke.

Det som skjer i Canada er at vaksinerte og uvaksinerte finner sammen, og sier tydelig fra.

I Aftenpostens PST-artikkel velger man å vinkle dette slik:

«I flere land er det registrert en økning i vold og sabotasje som er motivert av antistatlige ideer de siste årene. De siste ukene har Canadas hovedstad Ottawa vært blokkert av lastebilsjåfører. De stanser også en stor del av handelen mellom Canada og USA. Aksjonene sprer seg til flere land.» (1).

Antistatlige ideer blir omtalt som noe negativt av PST, og de ønsker helt tydelig å slå ned på all politisk motstand. De skal med andre ord slå ned på det man godt kan kalle dissidenter. I ordboken er dissident forklart som opposisjon mot regimet i østeuropeiske sosialistland (2). I disse regimene kunne man ikke tillate at løgnene ble avslørt – slik man heller ikke kan her om dagen – og man måtte forfølge dissidenter.

Da må PST få ny drakt som ligner mer på gamle KGB i Sovjetunionen, men nå snart bevæpnet med digitalt pass som sørger for et point of no return.

Antistatlige ideer kan egentlig bety sunn skepsis til myndighetene, slik man har plikt til i et demokrati. Myndighetene har beviselig brutt loven gang på gang i pandemihåndteringen, og har nektet å foreta kost/nytte-vurderinger av tiltak og medisineringspresset som kunne vist forholdsmessighet – og dermed at det var lovlig likevel.

Nå har såkalte konspirasjonsteoretikere (korrupsjonsrealister) fått rett i det meste, og mer og mer blir avslørt i de vanlige mediene for hver uke som går. Konsensus har derfor fått et nytt og «farlig trusselbilde»; sannheten skrider frem. Da er det PST som gjelder.

Er dette en krampetrekning fra myndighetene hvor de tviholder på narrativet som sier at vi hadde en fryktelig pest som herjet landet i 2020, at vaksinen var en vidunderkur som reddet oss i 2021, og at den digitale IDen er for helsen sin del?

Jens Bjørneboe sa at folk med makt må være under konstant overvåkning.

Det er vi som skal kontrollere makten. Det er ikke makten som skal kontrollere oss. Det er det som har feilet i demokratiet nå. Hvis man sover i et demokrati, våkner man i et diktatur.

Stå på alle dere helt vanlige folk. Vi vet med oss selv at vi er fredelige og normale mennesker som har fått nok av helsetiltak som ikke er helsetiltak, med en demokratisk transparens på nivå med militærhemmeligheter, eller et predystopisk forværelse.

Kilder

Dissident // Store Norske Leksikon

PST: Økt aktivitet blant folk med antistatlige overbevisninger i Norge // Aftenposten

Antistatlig tankegods er teknokratiets mareritt // Resett

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments