|

Kan heller ikke sjefanalytikere få analysere situasjonen lenger uten å bli kansellert?

Sjefanalytiker Martin Enlund og global sjefstrateg Andreas Steno Larsen slutter i Nordea, går det frem av en pressemelding mandag 3. januar. Hvilke “adferdskoder” ligger til grunn for slike avgjørelser?

Som sjefanalytiker i Nordea er jeg sikker på han hadde noen kontakter her og der. Og analysere kan han vel åpenbart. Hvis ikke hadde han vel ikke vært sjefanalytiker i et digert konsern.

Utrdrag fra artikkelen i Finansavisen i går:

«…utredningen som ble satt i gang etterpå konkluderte med at forklaringer og referanser i kommentaren ikke stemmer overens med Nordeas atferdskode og vurderinger.»

Dette kom han i skade for å si:

Om vi glemmer lærdommene fra Nürnberg-prosessene, som kroppslig integritet, informerte valg, påvirkningen på medborgerlige rettigheter og så videre (for hvem bryr seg egentlig?), bærer karanteneregler og vaksinepolitikk faktisk likevel med seg kostnader.

Andreas Steno Larsen

Min kommentar:

Det er høyst bekymringsverdig at «adferdskoden» også helt oppe på toppen i de store konsernene i dag er å IKKE si fra om medisinske overgrep, menneskelig integritet og medborgerlige rettigheter.

Og at hvis man refererer til brudd på Nürnbergkodeksen som skal beskytte menneskeheten, og som skal sikre at vi lærte av de medisinske eksperimentene under andre verdenskrig, slik at det aldri skulle skje igjen, blir man kansellert – i dette tilfellet suspendert.

Skien kommune trakk tilbake informasjon på nettsidene sine julaften, som sa at de som vaksinerer seg er deltakere i en observasjonsstudie, noe vi vet er sant. Vi vet også at den enkelte IKKE skriver under på informert samtykke til å delta i en studie når de vaksinerer seg. Og vi vet at det utføres under utilbørlig press for svært mange. Dermed vet vi at sjefanalytikeren i Nordea har helt rett når han refererer til brudd på denne internasjonale «aldri-mer-kodeksen».

Også den ansatte i Skien kommune måtte inn på teppet etter at han hadde snakket sant på kommunens hjemmeside.

Er det selve sannheten som er i ferd med å bli forbudt?

Alle som går inn på offisielle, offentlige norske nettsider kan se i tallene over bivirkninger og dødsfall at vi antageligvis står overfor det verste medisinske eksperimentet noen sinne i historien når vi ser på omfanget totalt sett og ganger opp med tilsvarende i verdens land. Og det er bare den lille toppen av isfjellet som er registrert. Og uten at senvirkningene er kjent enda.

Men «adferdskoden», politisk korrekthet, berøringsangst og kanselleringskultur blant samfunnstopper, mediene, fagmiljøene og politikerne gjør oss ute av stand til å stoppe korrupsjonsskandalen slik man til slutt klarte ved Pandemrix-skandalen i 2009 som var en lilleputt-skandale til sammenligning.

Nordea-analytikere slutter etter kontroversiell analyse. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments