| |

Presteparasitt blandt konfirmanter – en gave til kommunikasjonsekspertene

Kommunikasjonsekespertene som nok har en finger med i spillet på morgenmøtet til medie-redaktørene ble yre av begeistring da den uvaksinerte presten i Kjøllefjord, Helge Helgesen, hadde smittet en halv konfirmantleir (1).


Det er dette vi ser utspille seg når presten i Kjøllefjord blir satt i offentlig gapestokk i riksmediet VG. Vi er i ferd med å få en illsint mobb, konstruert med gamle og moderne psykologiske metoder.

De har ikke opplyst hvor mange konfirmanter som døde etter prestens herjinger i bygda.

Kjøllefjord hadde ifølge VG kommet seg nærmest urørt gjennom pandemien, men på grunn av denne presten har smittetallene visstnok skutt til himmels.

VG ironiserer med sitat fra salmene som et stikk til det åndelige: «La alt som har pust prise herren», og fortsetter med at nå må disse stakkars innbyggerne hoste (i stedet for å puste) og være i karantene (på grunn av den fæle presten som ikke lot seg vaksinere).

Det nevnes i artikkelen at grunnen til at han smittet bygda var at det var utbrudd på rådhuset hvor han jobbet. Men kan de være sikre på at det var presten som smittet bygda, når også kommunens rådhus var smittet? De fleste på rådhuset var sikkert vaksinerte. Hvor er fokuset på at en – antageligvis vaksinert – har smittet disse – vaksinebeskyttede – individene på rådhuset? Er det den uvaksinerte presten de er ute etter, men ikke de andre?

Vi vet nå etter hvert at vaksinen neppe har noen smittereduserende effekt. Stadig flere fagfolk kommer ut av skapet og sier dette, mens kommunikasjonen går videre som et lokomotiv med overforenklede beskjeder som gir inntrykk av at motsatt er tilfelle, men uten å konfrontere kritikere på faglig nivå. Denne løgnen er også hele legitimiteten for å forfølge uvaksinerte enkeltindivider på denne måten.

Man har sett før i historien at det under kollektivistiske massepsykoser har funnet sted kristenforfølgelse. Kanskje det ikke passer inn i elite-narsissistenes narrativ at noen setter noe høyere enn dem selv, at det visstnok står 365 ganger i bibelen at du ikke skal frykte (skrekkviruset), eller at sannheten har en egenverdi (trussel mot globalistenes mange løgner). Kanskje det ikke var tilfeldig at det var en prest denne gangen? Vi har sett dette også i USA, Australia, og mange andre steder allerede.

Skjermdump fra VG. Uvaksinerte har havnet i gruppen “usolidariske” og påføres skam. Hvorfor fokuseres det på karakterdrap av alle som stikker seg ut?

Men hvor får VG, de andre store mediene og kommunikasjonsekspertene, de falske overforenklingene, sparkingen nedover, halvsannhetene og fokuset på karakterdrap av alle som stikker seg ut fra?

I juli 2020. Før vi kunne vite om vaksinen var trygg og effektiv, ble det registrert forskning i ClinicalTrials. Denne forskningen skulle finne ut hvordan styre menneskemassene i verden til å ta mRNA-vaksinen (2).

Noe av det de forsket på, var som vi kan se på figuren under, å kjøre propaganda i retning av at folket må stole på forskningen (før man visste så mye om forskningen), at de uvaksinerte ikke er modige, påføre uvaksinerte skyld og skam, oppildne til sinne/vrede, og å fokusere på solidaritet hvis man vaksinerer seg slik at uvaksinerte havner i gruppen usolidariske.

Det er dette vi ser utspille seg når presten i Kjøllefjord blir satt i offentlig gapestokk i riksmediet VG. Vi er i ferd med å få en illsint mobb, konstruert med gamle og moderne psykologiske metoder.

Det skal ikke så mye fantasi til for å se at dette er mildt sagt uetisk markedsføring av legemiddelgigantenes produkter. Det var bestemt på forhånd, og det er det vi ser synkront i alle land. Det skjer fullstendig uavhengig av ekspertenes funn om at vaksinene egentlig er en katastrofe. Dette er en autonom dampveivals som kan ødelegge samfunnet gjennom psykologisk krigføring.

En annen studie fra 2011 viser hvordan man kan indusere selektiv oppmerksomhet gjennom frykt og sinne (3). Det betyr at de som konsumerer mye massemedier – og som blir redde og sinte – har redusert evne til å se bevis som ligger rett foran dem.

Men vi har (minst) en psykologisk effekt til som blir brukt i dag. Det er hypnose. Tryllekunstnere bruker det for å rette oppmerksomheten bort fra der vi ikke skal se, og det brukes også i anestesi, særlig på barn ved å rette oppmerksomheten bort fra det som gjør vondt. Når mediene kjører på med fryktporno 24/7 blir all oppmerksomhet rettet mot dette, og man blir ute av stand til å se og å reflektere.

Propagandaministeren til Adolf Hitler, Joseph Goebbels, var nok et geni innen kommunikasjon, og visste mye av disse tingene. Men han var ikke det geniet vi ønsker oss. Vi må være bevisste på at slike metoder er i bruk i dag.

Statistiker og psykologiprofessor, Mattias Desmet, jobber med å forklare de gruppe-psykologiske prosessene som skjer om dagen. Oppfinneren av mRNA-teknologien vi bruker i vaksinen, Robert Malone, har laget en video hvor han bruker Desmet sin modell til å illustrere det han mener er svært alvorlig. Han forklarer massehypnosen vi ser, og hvorfor folk flest ikke klarer å se hva som egentlig skjer. Han mener at folk kan komme ut av hypnosen hvis de selv ser at trusselen for diktatur er verre enn virustrusselen (4).

Det vi behøver nå, er ikke et autonomt propagandaapparat som kjører sitt eget løp som et tankevirus. Vi trenger autonome prester, leger, sykepleiere, journalister, og politikere som tør å utfordre gruppetenkningen.

Kilder

  1. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/L5m3lV/halv-konfirmantleir-smittet-i-lebesby-av-uvaksinert-prest?fbclid=IwAR1Tg1zZcLkTKw6JUUEYvhE0sTnJUEKhfFfdL9a-sPj6ooP2RK6QvFxsggI
  2. https://clinicaltrials.gov/ct2/show/study/NCT04460703?term=vaccine+messaging&draw=2&rank=2
  3. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21517166/
  4. https://brandnewtube.com/watch/billions-of-people-are-affected-by-this-amp-they-don-039-t-realize-it-dr-robert-malone-2021_fD3FvDwr68QcfVH.html?fbclid=IwAR37lYjoB0LrKUzFwWzGqDB1RDmEVfBI260m8u1YxFYX2sJ2jS3Od-2g9D0
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments