| |

Vitne forteller om hjertestans på en 13 år gammel frisk jente

Kvinnen i denne filmen bor i Halifax, hovedstaden i den kanadiske provinsen Nova Scotia med rundt 450 000 innbyggere. Hun forteller om datterens venninne som opplevde hjertestans rett etter å ha tatt vaksine.

Denne fortvilte moren er tydelig opprørt. Innimellom bruker hun sterke ord. Men ikke heng deg opp i det, lytt til budskapet og en historie fra virkeligheten som kunne skjedd hvor som helst. Og betviler du troverdigheten til denne kvinnen og historien hun forteller? Da er det gjerne grunn til å stille spørsmål og finne ut hva som skjer i disse dager der barn og ungdommer blir mer eller mindre tvunget til å delta i et medisinsk eksperiment.

Finnes det lignende historier fra Norge? Det viktigste vil da uansett være å stoppe videre vaksinering for å unngå at det samme skal skje her. Eller at det skal skje med enda flere.

Klikk her for å se video

Teksten under er direkte sitater fra videoen. 

Moren forteller:

Datteren min ringte hjem fra skolen og fortalte om venninnen sin på 13 år som nettopp var sendt til kritisk behandling på nærmeste sykehus. Hjertet hadde stoppet rett etter at hun hadde tatt vaksinen. Tilstanden er fortsatt kritisk, hun kan ikke puste og hjertet fortsetter å stoppe.

Hvor mange av dere kjenner en 13-åring som plutselig opplever at hjertet stopper?

Dette er hva myndighetene presser på oss og våre barn.

En helt frisk 13 åring

Denne 13 år gamle jenta har brukt å være på besøk hjemme hos oss og har spist middag sammen med oss. Dette kunne like godt vært ditt barn, din niese, nevø, barnebarn eller nabo. Det dør barn og voksne over hele verden av vaksiner som nå settes. Selv FDA (1) har fortalt om dette. Men myndighetene fortsetter å presse folk til å ta vaksinen for å kunne delta i samfunnet.

Ønsket ikke å ta vaksinen

Vil du vite hva som er det verste med denne historien, med denne jenta? Da hun var hjemme hos oss, fortalte hun at hun ikke ønsket å ta vaksinen. Og foreldrene respekterte hennes beslutning. Men da vår minister, Mr Tim Houston, gjorde det obligatorisk for barn å bli vaksinert for å kunne delta i sportsaktiviteter, følte jenta at hun ikke hadde noe annet valg enn å ta sprøyten, siden hun elsker å spille fotball.

Utfordrer myndighetene

Hvordan våger dere å gjøre dette til våre barn? Hvordan sover du om natten, minister, vel vitende om at dere utsetter våre barns liv for fare? Og når vi inntil nå ikke har hatt noen barn som har dødd av covid i denne provinsen.

Hvor mange barn har dødd av covid?

Hvem av dere vet om barn som har dødd av covid? Eller barn som har hatt covid i det hele tatt og hatt symptomer? Dette er motbydelig. Og det fins folk der ute på gata som diskriminerer uvaksinerte folk når til og med “død” er et av “symptomene”. Hvordan våger noen av dere å påføre skam, ekskludere og fremmedgjøre noen for et valg de tar for å kunne berge sitt eget liv?

Igjen, etter disse 18 månedene, hvor mange personer kjenner du personlig som har dødd av covid som ikke hadde noen underliggende sykdommer? Hvis du ikke kjenner noen som har hatt covid, eller kanskje bare en person, VÅKN OPP!

Barn og voksne over hele verden lider

Men fortsatt lider hundretusener, om ikke millioner, fra disse vaksinene. Og nå skjer dette med våre barn, like i vårt nabolag. Ikke i noe fattig land langt borte med dårlig vannkvalitet eller lignende. Nei, dette skjer her, i Halifax, Nova Scotia akkurat nå. Akkurat nå er venninnen til min datter på sykehus og mottar akutt hjelp for hjertestans. Kun fordi hun ville spille fotball.

Våkn opp!

Hva er galt med dere folk? Når tid vil dere våkne opp til hva som skjer akkurat her og nå?

Spre dette budskapet vidt ut. For det som nettopp skjedde med min datters venninne, kan skje der du bor veldig snart. 

(1) Food and Drug Administration, USA

(2) Fjernet youtube lenke

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments