|

Pest eller kolera – Hvordan vil du at passet skal fungere?

VG kunne i går fortelle at Helsedirektoreatet åpner for 2G+varianten av koronapasset – etter tysk modell – som innebærer at de som har siste utgave av genterapi innabords kun skal få friheten de ble lovet HVIS de samtidig også tester seg hele tiden. 

Videre får vi vite at regjeringen er avventende til dette, og ønsker heller den langt mer moderate veien til helvete; 2G, som innebærer det samme regimet men minus ekstra testing blant de som trodde de hadde papirene i orden. Kun DE ANDRE må det. 

Er ikke dette en tendensiøs avsporing av debatten? 
Vi ønsker jo ikke et pass i det hele tatt. 

Hvis du vet at ditt lille barn vil ha sjokoladepålegg på brødskiven, kan du forsøke deg med å gi to valg. Du kan si: «Vil du ha sardiner eller kaviar på skiven i dag?» Ditt vesle barn vil spise kaviaren sin, og være svært fornøyd med SITT EGET valg. Vi er beleiret med adferdspsykologer som har en finger med i mange av artiklene vi får servert i informasjonskrigen vi befinner oss i om dagen. De vet at voksne ikke er så voksne de heller. 

Stadig flere har funnet ut at det digitale passet som gir en sosial kreditt og legitimerer din eksistens, er en felle. Når det er innført og etablert kan eliten med de rikeste stormannsnarsissistene i verden sjonglere menneskeheten nøyaktig som de vil. Hvis noen forsøker seg ut av rekkene er det bare å trykke på knappen, og livet til den idioten som tror han kan stikke seg frem, er ikke lenger et liv. 

Så har altså propagandistene kommet opp med ideen å skrive denne artikkelen i VG som får i gang diskusjonen rundt kaffekoppene så det driver i hele rommet. Plutselig diskuteres det høylytt om vi vil ha 2G-løsning på dommedagspasset…eller 2G+. Det at vi ikke vil ha det i det hele tatt, er ikke lenger et tema. Det var jo ikke et av de to alternativene vi fikk servert i avisen.

Plutselig har antageligvis flesteparten sluppet tanken på at de ikke ønsker seg den Kina-inspirerte applikasjonen som oligarkene har hatt våte drømmer om i en mannsalder – som de kan styre oss med fra kontrollrommet. Ofte ender en slik diskusjon i at den seriøse, moderate, antiekstremistiske – som fremstår som den klokeste i rommet – legger ansiktet i vise konsensus-folder og sier: «Det er er nå ofte slik at sannheten ligger et sted midt mellom. 2G fremstår som et godt kompromiss tenker jeg. Da gir man litt begge veier.» 

Som om det er en naturlov at sannheten, og fornuften ligger på midten et sted? Hvis minstemann vil ha 10 kg smågodt hver uke, og jeg mener at 0 er best, blir svaret 5 kg pr uke da? Er nå det så lurt?

Et annet triks som er mye brukt innen soscial engineering og adferdpsykologi er å innta forskjellige roller. Den ene foreslår, mens den andre drar på det og mener det blir litt for ekstremt. Da begynner diskusjonene rundt kaffekoppen igjen som ender med at de moderate konsensus-foldene til slutt sier noe sånt som at:

«Det at helsedirektoratet og regjeringen er åpent uenige i disse sakene beviser at vi har et velfungerende demokrati, hvor man kan diskutere så fillene fyker. Vi bor i et godt land, og har det godt».

De betalte samfunnsingeniørende vet at dette blir sagt rundt bordene. Det er nettopp derfor de lager denne pseudouenigheten.

Selvfølgelig skal mediene gradvis slippe frem røster i folket som krever den tyske måten til helvete på grunn av «krisen» vi er i; 2G+, og mer til…etter hvert. Så skal Gahr Støre til slutt si at: «Det gikk dessverre ikke likevel, men jeg forsøkte.» «Er han ikke grei som forsvarte menneskerettighetene så langt det lot seg gjøre vel?» «Det er jammen ikke lett å være politiker.» Tenker mange. Slik som planlagt. 

Skjermdump fra VG.no

En tredje effekt av artikkelen er at man gradvis venner seg til hva de gjør i (nazi)Tyskland, kjenner på det, og lar det modnes. Dermed er det lettere den dagen Støre skal kunngjøre at vi går all in; «Det med at vi har en demokratisk rettsstat var bare et skuespill. Men det er til deres eget beste». «Det er slik de også gjør i utlandet allerede», kommer han nok til å si.

Myndighetene var helt sikre på at om Europa la ned atomkraftverkene, og vi bygget «giverkabler» for strøm til kontinentet, ville strømprisen garantert ikke gå opp. Det var bare noen useriøse spekulasjoner, mente de. Nå har det skjedd likevel. Mange føler seg snytt.

Det ble jobbet i kulissene, og (de upolitiske) ekspertene slapp ikke til i mediene. De ble kansellert. 

Metodene de bruker går igjen og igjen. Bedraget rundt dette digitale passet for sosial kreditt, er et lureri tilsvarende strømkablene ganger hundre. 

Ikke la det skje. 

Kilde: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/QyKoaJ/coronapass-helsedirektoratet-aapnet-for-tysk-loesning-regjeringen-ville-vente?fbclid=IwAR3aKd7XDnwaDNrxw7RpUsc-JZBWYlGCg8ydWeJrf5VhvsMWwXL8jIQZybg

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments