| |

FHI har ingen ting de skulle sagt – og de innrømmer det egentlig selv

FHI HAR INGEN TING DE SKULLE HA SAGT – DET ER BESTEMT FRA NOEN I UTLANDET – OG DE INNRØMMER DET EGENTLIG SELV

Du kan ikke vite ved hvilken dose det vil skje, men det kommer mange doser. Og det vil tydeligvis skje hvis man ser på de enorme tallene over bivirkninger vi har allerede.

Bivirkningene av vaksinen tredoblet seg fra første til andre dose. Fra andre til tredje har vi ikke gode tall, og legemiddelverket har ikke lenger resurser til å håndtere antall meldinger.

Tirsdag kom derimot nyheten om at Norge følger EUs krav om en tredje vaksinedose innen ni måneder etter siste vaksinedose for å få et gyldig koronasertifikat.

TV2 Nyhetene – 8. Januar 2022

Dette betyr at Maria på 23, som gråt da hun tok andre dosen, fordi hun hadde alvorlige bivirkninger etter første, snart også må ta den tredje hvis hun skal være en fullverdig borger av dette samfunnet, som innebærer at hun er utstyrt med digitalt pass, og som gjennom dette, får dekket grunnleggende sosiale behov, og som allerede noen steder i verden er nødvendig for å handle.

I Israel er de i full gang med fjerde dose, uten effekt på noe som helst annet enn bivirkninger. Slik som i Norge og andre land.

Ingen har færre dødsfall i samfunnet relatert til alle årsaker – etter vaksinering sammenlignet med før – men heller motsatt.

Dette er selvsagt ikke hensiktsmessig fra et faglig synspunkt, gitt at man heller ikke har kunnet lage et kost/nytte-estimat som sier at den eksperimentelle mRNA-vaksinen gir mer helse enn uhelse, noe også overlege i FHI, Are Stuwitz Berg egentlig sier når han i følge TV2 forteller at; «…de nye koronasertifikat-reglene er en forordning fra EU, og ikke noe de har bestemt eller står bak.»

Dagen etter første dose fikk jeg en gigantisk blødning. Så mistet jeg menstruasjonen helt, sier Vilster. Månedene gikk uten at hun begynte å blø. Samtidig vokste bekymringene seg større. Først trodde jeg at jeg hadde blitt gravid. Så ble jeg redd for at jeg var blitt steril. Jeg googlet meg i hjel. Selv om jeg var helt sikker på at det skyldtes vaksinen, fantes det så lite informasjon. Jeg gikk rundt og bekymret meg daglig, sier hun.

Maria til TV2 Nyhetene

Etter FHI sin undersøkelse med 6 000 kvinnelige deltakere fra 18-30 år fant de en kraftig økning i PMS-relaterte smerter etter vaksine – mer en 6%! økning i absolutte tall – ikke relativ økning. Og mer etter andre dose enn første.

Det digitale passet og vaksinen skal tydeligvis gjennomføres globalt, i alle land, uansett hvor mange menneskelige skjebner det innebærer, og uansett hvilke diktatoriske metoder som må tas i bruk.

Jeg håper at enda flere nå forstår at dette ikke har noe med folkehelse å gjøre overhodet, men at det er noe globalistisk og politisk som skjer.

FHI er det tyngste medisinske fagorganet i Norge, og stiller seg IKKE bak dette.

Kilder:

https://www.tv2.no/nyheter/14471055?fbclid=IwAR17JcOrohQfhOm7P_vTFCTE75LWIcM_4Pk_TM0pOGHu1vPx6htT66_PHys

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments