Red hexagon connects to majority structure of others
Red hexagon connects to majority structure of others
| | | |

Tegningen er fra året jeg ble født

Hvordan visste han at farmasøytisk industri skulle bli så mektig?

Mange enkeltskjebner jobber fortsatt mot myndighetene med å få erstatning etter sist de ble lurt til å ta unødvendig medisin. Det er de samme helsetoppene som sitter enda. Helsevesenet gir dem en kald skulder, og ordføreren i Trondhjem sa nylig at de måtte slutte å gjemme seg (de som ikke vil gå på en ny sprøytesmell, eller deres pårørende, og selvsagt de som leser statistikk).

FHI sier selv, i sin anbefaling, at medisineringen av barn (med genterapi på eksperimentstadie), ikke er nødvendig av medisinske årsaker, men for å forhindre skader forårsaket av (myndighetenes) restriksjoner (ref. åpent brev fra noen politikere, til Stortinget).

Det betyr at barna blir utsatt for medisinske eksperiment, uten informert samtykke om at det er et eksperiment, for å blidgjøre myndighetene, slik at de slutter med restriksjoner som skader våre barn. Preben Aavitsland sa etter forrige skandale at han lot være å varsle pga «kollegial lojalitet». Men hvem var disse kollegene som ble «fornøyde» når barn og unge ble lurt til å ta unødvendig eksperimentell medisin i 2009?

Når Preben Aavitsland ikke kunne varsle om katastrofen i 2009, mens den foregikk, men først etterpå, tror jeg han var utsatt for et stort press. Mange tenker at; «Gravejournalister ville nok tatt tak i det umiddelbart, hvis dette var tilfelle». Ja de har helt rett i det, og de HAR tatt tak i det, og TAR TAK i det, dagen lang. Disse er for lenge siden frosset ut (kansellert) fra «det gode journalistiske selskap», og blir av massemediene kalt «konspirasjonsteoretikere».

Det neste som har skjedd, er at disse gravejournalistene, og de modige vitenskapsfolkene som de intervjuer, blir puttet i en bås, og tillagt meninger som andre useriøse aktører har (stråmannsargumenter oa). Da kan man ganske enkelt si at disse journalistene hører til i en boks, hvor alle mener det samme, og er useriøse. Dette er et velkjent triks for kommunikasjonseksperter.

De aller fleste som er med på å sverte seriøse, og å fremme «det medisinsk-politiske kompleks», vet ikke om det selv. De er sosialisert inn i det, og de tror de jobber for en god sak. Siden de jobber for en god sak, tar noen av dem «snarveier» i blant. Det de ikke tenker på, er at hvis alle de andre også tar små «snarveier», blir alle disse små hvite løgnene til slutt til et eneste stort bedrag, som ikke tjener folkehelsen eller folket.

«Jo men legene da. De må jo si fra», tenker mange. Mange leger forsøker på dette. Tusenvis i verden, og flere en du tror i Norge. Jeg har selv fått kjennskap til hva som skjer i NRK når en lege vil si fra. I et av tilfellene var NRK-journalisten entusiastisk som bare det, men fikk avslag fra vaktsjefen, og senere også avslag lenger opp, etter litt prøving.

Jeg kan selvsagt ikke vite alt med sikkerhet om denne typen storpolitikk, men jeg tror mange av oss er på sporet av en forklaring. De fleste politikere har i dag en enorm lojalitet til diverse internasjonale råd. De er i overkant globalistiske etter mitt syn. De spør EU, WHO, GAVI, FN, og mange fler, om medisinske råd, i stede for å ta egne beslutninger, med egne fagfolk. Problemet er at disse internasjonale rådene for lenge siden er bergtatt av filantroper og «snille onkler». Disse «onklene» har krysseierskap til mediegigantene, foretakene bak kommunikasjonsekspertene, lobbyistene, de sosiale mediene, politiske rådgivere, medisinsk industri, og egentlig alt annet som er stort. De eier på kryss og tvers av hverandre, og har samlet seg i World Economic Forum, med sin egen «partipisk», som sikrer at alle går i takt.

Det er ikke nødvendig å sette seg inn i all denne politikken, historien, og medisinhistorien. Det tar lang tid, og likevel har vi ikke mulighet til å forstå det særlig godt.

Det finnes noen ting som er langt enklere å forstå. Det er lett å forstå tallene i alle verdens land som viser at barn ikke behøver denne medisinen. Det er lett å forstå tallene som ALLEREDE VISER at barn tar mer skade av medisinen enn de har nytte. Det er lett å forstå at vi enda ikke kjenner de evt. nevrologiske skadene, og andre langtidsbivirkninger. Det er lett å forstå at vi har enda mer medisinsk sensur, som ytterligere vanskeliggjør varsling denne gang sammenlignet med forrige nødgodkjenning, og påfølgende skandale. Det er lett å forstå, etter flere tiår med dokumentarer, at medisinsk industri er kynisk. Det er lett å forstå at medisinsk industri har lobbyister som påvirker politikere.

Det er lett å se at familier splittes i dag fordi den ene har valgt Solaray vitamin D + zink, mens den andre velger Pfizer som favorittmerke.

Kan vi ikke gi naturen en sjanse da? Og ikke verdens rike oligarker, som vil at vi skal være avhengige av deres produkter.

IKKE EKSPERIMENTER PÅ BARNA SI NEI TIL VAXPRESS HOLD LÆRERE REKTORER, SYKEPLEIERE, LEGER ANSVARLIGE HVIS DE IKKE INFORMERER BARNA OM AT DE ER MED I ET MEDISINSK EKSPERIMENT, ELLER UTØVER PRESS, OG SNIKREKLAME FOR LEGEMIDDELGIGANTENE

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments