| |

Jeg tror på et samfunn med like muligheter for alle, uansett medisinske valg

I ukevis nå har jeg tatt til gatene sammen med tusenvis av andre. Lørdager har blitt til ukentlig festivaldag med fredelige protester. Mennesker i alle farger og fra alle trosbekjennelser samles for å ta tilbake det som er, og det som alltid har vært, rettmessig deres.

Et sterkt innlegg fra den australske artisten Shaun Kirk
Oversatt av Bindersinitiativet
Først postet på facebook: https://www.facebook.com/shaunkirkmusic/posts/448315473325960

Jeg har ventet med å skrive dette innlegget en stund nå, og gruet meg til det, men her kommer det …

I noen måneder nå, har jeg brukt tid på å ligge lavt, lade opp og finne energien som har gått tapt under trykket fra de siste 20 månedene. På den tiden har jeg holdt stille øye med det som har foregått over hele verden, i Australia, hjemstaten min Victoria og i min elskede hjemby Melbourne.

Å si at det har vært hjerteskjærende er en underdrivelse.

I løpet av de siste ukene, ettersom noen restriksjoner har lettet, har jeg begynt å motta e-poster og tilbud fra arenaer og festivaler, for å komme tilbake til scenen. Tilbud som jeg vanligvis entusiastisk, ville akseptert umiddelbart. Men dessverre, nå er jeg ikke der.

Og dette er grunnen …

Fordi, å si ja til disse spillejobbene akkurat nå, ville være å motsi mye av det jeg har sittet på scenen og sunget om gjennom årene.

Å si ja akkurat nå ville være å gå imot alt jeg står for.
Å si ja ville være å delta i et system som støtter splittelse i samfunnet vårt.
Å si ja ville være å bukke under for frykten.

Og jeg nekter.

Jeg vet at jeg vil miste sårt tiltrengt arbeid og muligheter med denne avgjørelsen, og det er ok.
Jeg vet at det vil være noen som ikke er enig i denne avgjørelsen, og det er ok.
Jeg vet at jeg kan miste vennskap og fans i denne avgjørelsen, og det er ok.

Dette er hver enkelt menneskes egen avgjørelse, og jeg vil alltid møte den enkeltes avgjørelse med kjærlighet og respekt. Dette er en pris jeg er villig til å betale for å holde meg tro mot det som føles riktig i hjertet, og i sjelen min. Alt annet ville ikke bare vært en løgn for meg selv, men for alle dere andre også.

Så her er det…

Selv om det er vanskelig, har jeg personlig bestemt meg for at jeg ikke skal opptre på noen arenaer, arrangementer eller festivaler hvor medisinske pass er påkrevd, da jeg rett og slett ikke kan, og ikke vil støtte et slikt fremmedgjørende system (enten jeg er vaksinert eller ikke).

Jeg tror på et samfunn med like muligheter for alle, uansett medisinske valg.

Vær så snill å forstå at dette på ingen måte er et standpunkt jeg tar mot virksomhetene som har blitt kastet på dypet av våre regjeringer, og er tvunget til å håndheve disse regelverket. Jeg føler med dere og forstår presset folk føler akkurat nå for å holde maten på bordet.

Dette er et standpunkt mot våre såkalte “ledere”.

Uansett om du vil innrømme det eller ikke, så skapes historien akkurat nå. Og jeg vet hvilken side av historien jeg vil stå på. Og enten du er klar over det eller ikke, så finnes det, vær ikke i tvil, en undergrunnsbevegelse som nå vokser som aldri før.  

Jeg har sett det med mine egne to øyne.
Jeg har stått iblant den med mine egne føtter.
Jeg har kjent bevegelsens energi.

I ukevis nå har jeg tatt til gatene sammen med tusenvis av andre. Lørdager har nå blitt til ukentlig festival dag med fredelig protest. Mennesker i alle farger og fra alle trosbekjennelser samles for å ta tilbake det som er, og det som alltid har vært rettmessig deres. For å legge press på, og å styrte et system som ikke lenger tjener folket eller sin egen hensikt.

Og det virker. Så nå er det på tide å øke trykket. For å bli en enda tydeligere stemme.

Jeg kaller på alle artister og band der ute som har forkynt likestilling i musikken og sangene sine, sett pengene der munnen er og hev stemmene deres. Jeg kaller på alle der ute som har følt seg utstøtt av samfunnet i disse tider, ta kontakt. Du er ikke alene. Det lover jeg.

Hvis du har dine egne historier om hvordan de siste 20 månedene har påvirket deg og din familie og vil dele dem, vil jeg gjerne høre fra deg.

Og hvis du er en av de mange modige virksomhetene som driver etisk med inkludering og respekt for alle, og presser tilbake mot våre regjeringers motbydelige oppførsel, så tar jeg hatten av for deg, og jeg vil gjerne jobbe med deg.

Nå er det nok.

Målstolpene har blitt flyttet for mange ganger.

Denne dritten må stoppe.

I ett folks navn.

Stor kjærlighet til dere alle.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments